Brandweer Tielt viert 200 jarig bestaan met tweedaagse!

200 jaar! Dit jubileum moet natuurlijk gevierd worden!
Daarom gaan wij op vrijdag 18 augustus 2023 van start met Fire Rock 200. Wij starten met een optreden van NOISE TIT. Deze coverband brengt jullie stevige (rock)hits uit de laatste 4 decennia gevolgd door MAÏSKIE MOLIE, een prettig gestoorde band op hoog niveau.
Iedereen welkom vanaf 19u30! De inkomprijs bedraagt slechts 10 euro, drankje inbegrepen.

Op zondag 20 augustus 2023 is iedereen welkom op onze veiligheidsdag. Diverse hulpdiensten vanuit het ganse land (en daarbuiten) zullen aanwezig zijn om zowel demonstraties te doen of statisch hun indrukwekkend materiaal te tonen aan de burger.
We starten ’s middags om 11u30 voor het middagmaal. Voor de volwassenen is er kalkoengebraad met frietjes (20 euro) en voor de kleinsten bieden wij een hamburger met frietjes aan (10 euro). Kaarten kan je onderaan dit bericht bestellen of bij alle leden van het korps.
De demonstraties starten om 13u30 en duren tot omstreeks 18u. Brandweerpost Tielt zet hun beste beentje voor in samenwerking met brandweerpost Aarsele, Brandweer Gross-Gerau (D), het Rode Kruis, Politie Tielt, Federale Politie, MUG heli, RED team Zone Midwest, Civiele Bescherming, Douane, DOVO en MCT Ruiselede.
De toegang hiervoor is volledig gratis!
De kleinsten zullen zich ook zeker niet vervelen. Zij kunnen een parcourtje afleggen waarna ze een diploma en helmpje krijgen. Uiteraard kunnen ze zich ook uitleven op het brandweer springkasteel.
Hopelijk tot dan!

    Bestelling kaarten:    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.